Sivut

tiistai 1. maaliskuuta 2016

Kattiradio ja Tallinn Broadcasting

Nyt siihen projektiin, josta olen parissa viime postauksessa vihjaillut!

Lähdin reilu vuosi sitten tekemään kissa-aiheista radio-ohjelmaa Tallinnan eräälle pienelle vapaaehtoisvoimin pyörivälle suomenkieliselle radioasemalle. Kyseinen ohjelma, Kattiradio (klik), oli asemalla silloin työskentelevän Helena Paavonsalon idea. Lähdin ensimmäiseen lähetykseen  kertomaan järjestötoiminnasta ja vähän vahingossa jäin sille tielle. Myöhemmin tiimiimme liittyi kolmas jäsenemme Krista.

Loppuvuodesta unelma itsenäisestä toiminnasta samassa radiossa lähetettävän ystäväohjelmamme Sunnuntaibullan kanssa alkoi kuitenkin orastamaan ja alkuvuodesta pakkasimme ohjelmamme valmiina luomaan jotain omaa. Tuloksena syntyi Tallinn Broadcasting -portaali, jonka upouudet sivut löydät täältä.Sameli Muurimäen portaalimme etusivua varten ottama kuva. 

Tällä hetkellä portaalimme alla on siis vasta kaksi ohjelmaa, mutta etsimme mukaan porukkaamme uusia innokkaita tekijöitä. Jos asut Tallinnassa ja sinua kiinnostaa kokeilla podcastaamista, kirjoita rohkeasti meille osoitteeseen tallinnbroadcasting@gmail.com tai erikseen Kattiradiolle osoitteeseen kattiradio@gmail.com. Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen, mutta meillä on tarjota käyttöön kotoisa pieni studio kaikkine varusteineen Tallinnan keskustassa kissakahvila Nurrin tiloissa. Ja tietenkin mukava porukka taustalle :)

Kattiradio on saanut kivasti uusia seuraajia ja meillä on hieno kevät tiedossa mielenkiintoisten vieraiden parissa. Tervetuloa siis kuuntelemaan ja kaikille kissaihmisille myös kovasti tervetuloa Kattiradion vieraaksi!

P.S. Sivuiltamme löytyy pienet esittelyt meistä ohjelmien tekijöistä. Älä ihmettele oikeaa etunimeäni, joka on siis Meri. Täällä jatkan näillä näkymin toisella nimelläni Ida.

5 kommenttia:

 1. Jee, löysin juuri blogisi, kun etsin Virosta tietoa, jään seurailemaan. Ihana kuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset iloisesta kommentistasi ja tervetuloa mukaan :) Juttuideoitakin saa aina laittaa, jos etsit tietoa jostain tietystä asiasta.

   Poista
 2. Hei! Tallinn Broadcasting -sivun sain auki, mutta Kattiradio ei auennut. Voisiko olla, että ei toimi ulkomailla? Kivalta kuitenkin kuulostaa kuvailemasi perusteella. :)

  Terkuin Susanna Pietarista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja kiitos :) Olitko täällä arkistossa: https://archive.org/details/@kattiradio? Facebook-sivullamme olevat linkit ohjaavat myös tuonne arkistoon. Täällä Virossa ja Suomessa kuunneltaessa linkit aukeavat ihan oikein. Aika erikoista, jos siellä eivät ja samalla hyvä tietää!

   Poista
 3. Hei, juu tuolta tulee virheilmoitus. Aloin tutkimaan, mitä sivun antama virhe oikein tarkoittaa.

  "Verkkosivu ei ole käytettävissä tai ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH
  Jos näet vämän virheen, salattua yhteyttä ei voi muodostaa, koska verkkosivuston suojauskoodi on vanhentunut. Chrome turvaa tietosuojasi estämällä yhteyden muodostamisen tällaisiin sivustoihin."

  Kattiradio on ilmeisesti siis vaarallinen. :D


  -Susanna

  VastaaPoista