Sivut

sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Neh

Luvassa annos ruoka-aiheisia kuvia! Kävimme syksyllä parikin kertaa ystäväpariskuntien kanssa illallisella Neh-nimisessä ravintolassa, joka on yksi kestosuosikeistani Tallinnan ravintolamaailmassa.

Kuten kuvista toivottavasti välittyy, ruuat olivat upean näköisiä. Kauniisti aseteltuja ja houkuttelevia, värikylläisiä. Eivätkä maut hävinneet annosten ulkonäölle.

Neh on saaremaalaisen Pädasten kartanon "Tallinnan toimipiste". Kokoonpanossa tapahtui vastikään pieniä muutoksia - toivotaan, että taso säilyy vähintään entisenlaisena. Luultavasti käymmekin katsastamassa tilanteen taas alkavana vuonna.. :)

Kuvat ovat kokin pöydästä (chef's table), mikä on varmastikin Nehin parhaita paloja. Pöytään otetaan yksi seurue (maksimissaan viisi henkilöä) per ilta. Tulla ja mennä saa omalla aikataulullaan, vaikka tuloajan jonkinlaista ilmoittamista etukäteen varmasti odotetaan. Kokit pistävät silmien edessä parastaan: pöytään kannetaan useita ruokalajeja keittiön tervehdyksineen ja petit fourseineen. Juomia saa laseittain tai ravintolan suunnittelemana viinipakettina, jos haluaa maistaa jokaiselle annokselle erikseen valitun viinin.


Neh sijaitsee D-terminaalin lähellä, osoitteessa Lootsi 4. Minulta lähtee vahva suositus kokemani perusteella, vaikkakin oikeastaan voin antaa sen vain kokin pöytään. Menisin kuitenkin itse ehdottomasti kokeilemaan Nehiä myös muissa merkeissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti