Sivut

tiistai 5. kesäkuuta 2012

Chedi

Kävimme reilu pari viikkoa sitten ystäväpariskuntamme kanssa illallisella Chedissä vanhassa kaupungissa. Kyseinen aasialaistyylinen ravintola kuuluu omalle Tallinnan parhaat/ mielenkiintoisimmat ravintolat -listalleni tallinnalaisittain melko ainutlaatuisen ja ruokansa ansiosta. Palvelu Chedissä ei välttämättä aina ole päätähuimaavan laadukasta, jos ei erityisen huonoakaan, mutta viimeistään mainio ruoka tasapainottaa paikoin hieman mitäänsanomattoman tarjoilukokemuksen.


Valitsin tälläkin kertaa alkuruuaksi herkullisia kasvis-Dim Sumeja. Pääruokavalintani (sieniä ja pähkinöitä) kuulosti houkuttelevalta, mutta ei sitä harmikseni kuitenkaan lopulta ollut. Kasvis(pää)ruuat tuntuvat joillekin ravintoloille olevan se muutamaa viherhörhöä varten listalle väkisin tuupattu kärsimysnäytelmä - koska miksi kukaan normaalisti toimivat makunystyrät omaava söisi vapaaehtoisesti kasvisruokaa..? Sen verran kuitenkin pääsin naapureiden annoksia maistelemaan, että totesin kaiken muun pöytään tuodun suussasulavaksi.


Chediin tulee varmasti mentyä tulevaisuudessakin laimeasta pääruokakokemuksesta huolimatta. Suosittelen myös usein Chediä yhtenä vaihtoehtona kun joku ravintolavinkkejä kyselee. Kyselimme pöytää seuraavaksi jo juhannukselle, mutta paikka on monen muun tavoin Võidupühan johdosta kiinni. Tchaikovskysta pienen hakemisen jälkeen kuitenkin vihdoin tärppäsi. Kyseiseen venäläistyyliseen ravintolaan menenkin ensimmäistä kertaa.

Millaisia kokemuksia muilla on Chedistä (tai Tchaikovskysta)?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti