Sivut

lauantai 13. syyskuuta 2014

Insta-kesä

Kesä meni niiiin nopeasti! Instagramiini tallentui paljon ihania muistoja, joita ei vain aina ollut aikaa tänne blogin puolelle kirjata. Tämä kesäni kului kokonaan Virossa enkä matkustanut muutamia kotimaanreissuja lukuunottamatta. Sen sijaan nautin Tallinnan tulikuumasta kesästä, tutustuin uusiin paikkoihin, luistelin ja vietin aikaa auringossa. Instagramiin postailin kesän mittaan tällaisia neliöitä:


Kävimme uusien kavereidemme kanssa pienellä roadtrilla toisen heistä kotikylässä. Matkan varrelta löytyi kotimaisia marjoja, kissoja, Viron toiseksi suurin vesiputous ja kuvankaunista Itämeren rannikkoa. Menin ensimmäistä kertaa tänä kesänä mereen, tosin vain rantaveteen kävelemään. Kävimme illallisella Kaberneemen Okossa, joka teki vaikutuksen ruuallaan ja miljööllään. Takaisin on mentävä, mutta paikka on ehdottomasti parhaimmillaan kesällä! Montaa kuvaa minulla ei ole, mutta voisin ottaa tavoitteekseni väsätä pienen ravintolasuosituspostauksen, koska uusia kivoja paikkoja on tullut kesän mittaan kokeiltua enemmänkin.Erään toisen roadtripimme teema oli kartanot ja tämä kaksipäiväinen reissu jäi mieleen yhtenä kesän kohokohdista. Löysimme aivan upean minilomakohteen Lahemaan kansallispuiston reunalta. Tästä on ehdottomasti tulossa vielä oma postauksensa, joten en höpöttele tässä paikasta enempää.


Kartanokierroksen toisena päivänä kävimme Rakveren linnassa. Kokemus oli tosi kiva ja tykkäsimme paikasta kovasti! Kyseinen linna on niin hauska kohde, että haluan kirjoittaa siitäkin vielä erikseen. Siispä suuremmitta höpinöittä eteenpäin.Tallinnan päässä saimme nauttia kunnon intiaanikesästä hyisen kesäkuun jälkeen. Se tarkoittikin sitten mahdollisimman paljon ulkonaoloa: puistoissa, terasseilla, ihan vaan kaupungilla. Pääsin vihdoin osallistumaan kahteen ihan superhauskaan kesätapahtumaan: Telliskivin kirpparifestareille ja Uus Maailm -kaupunginosan katu(ruoka)festareille. Molemmissa nautin ihan sydämeni kyllyydestä ja suosittelen tapahtumia ehdottomasti ensi kesänä kynnelle kykeneville Tallinnan reissaajille.Elokuun alussa Tallinnaan avattiin kolmas jäähalli! Halli aiheutti paljon muutoksia luistelupiireissä ja minunkin treenini siirtyivät samantien suurelta osin sinne. Halli tuli aivan keskelle lasnamäkeläisiä kerrostaloja, joten siellä käydessä saa taas uuden katsauksen suureen Lasnamäkeen, joka helposti jää vähän harmaaksi massaksi. Ex tempore -pyöräsoolosta saimme nauttia katufestareilla.

Muun muassa tällaisia juttuja mahtui minun kesääni. Tavallaan on ihan kiva siirtyä syksyyn ja sen rutiineihin, toisaalta en haluaisi pakata pois pitsipuseroita ja tuota vaaleanpunaista hametta. Kesä älä mene ihan vielä, jooko..

Niin, se Instagram-tilini löytyy täältä KLIK, jos joku haluaa käydä vilkuilemassa enemmän tai vähemmän Tallinna-aiheisia kuviani :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti