Sivut

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Jäähallilla

Lisää kännykkäkuvia.. :) Jäähallille ei oikein ole mahdollista mennä kameran kanssa, paristakin syystä. Meillä ei ole mitään lukollisia säilytystiloja (tai saisi niitä kai vuokrata), joten varkauksien riski on pakko pitää mielessä ja toisekseen jäälle meneminen kameran kanssa nyt olisi vain outoa. Mieheni on nyt alustavasti lupautunut kuvaajaksi, joten toivottavasti pian on uutta kuvamateriaalia jäältä. Blogin ensimmäinen videokin olisi kiva päästä lisäämään. Katsotaan miten kuvaussessio onnistuu - jäähallissa kun on keinovalon takia pikkaisen haastavaa kuvata.

Meillä on ohjatut tunnit kaksi kertaa viikossa. Kävin lisäksi eilen kolmannen kerran tällä viikolla, sillä viikonloppuisin hallilla on vapaa jää ja kuka vaan voi mennä luistelemaan. Jäällä on yleensä kauhea tungos, mutta viimeisenä tuntina ennen sulkemista mahtuu aina (kop kop) ihan kivasti harjoittelemaan. Usein paikalla onkin ainakin joku tuttu naama meidän aikuisten ryhmistä ja vähintään muutama tyyppi harjoittelee taitoluistelua eri tasoilla.


1. Kuva on parin viikon takaa, kun hallillamme oli kansainväliset kilpailut käynnissä. Meillä piti olla üke (üldkehaline, jumppatunti), mutta tilanpuutteen vuoksi tapitimme yli puolet ajasta kisoja. Hienoja suorituksia ympäri maailmaa. 2. Äkäinen yleismies. Jää tasoitetaan tuollaisella koneella tuntien/treenien välissä. Tämä mies pääsee välillä kaahaamaan töötti pohjassa, kun joku onneton sielu jää tekemään vielä yhden piruetin.. :) Jätin kerran tälle miehelle vanhat luistimeni teroitettavaksi ja sain vastineeksi silkkaa kumeaa murinaa. Ta ei ole eriti vaimukas, oli luistelukaverini kommentti. 3. Uudet luistimet, vihdoin! Nyt viiden luistelukerran jälkeen alkaa vähitellen tuntua, että ehkä totun näihin jossain vaiheessa. Lootust on. 4. Vapaalla jäällä. Kännykkä oli luistellessa kainalossa (ja jos nyt lähdetään tekemään tunnustuksia, niin iPod oli toisessa ja kortit sukkiksissa.. :)). Vapaan jään aikana tavaroiden jättäminen kentän laidalle on erityisen epämääräistä, koska ulkopuolista porukkaa tulee ja menee koko ajan. 5. Jäähalli ulkoa. 6. Vapaa jää ennen sulkemista. Mahtuuhan tässä vähän kokeilemaan "muuveja". Harmi ettei katossa pyörivä diskopallo näy kunnolla. Se on varmaan tuo suurin valo tuossa keskellä.

Eilen illalla kävimme vielä perinteisissä kotibileissä Viimsin puolella. Ihan hauskaa vaihtelua ja kotibileissä on aina ihan oma tunnelmansa. Yleensähän minun/meidän lauantai-iltamme menevät joko keskustan tai Kalamajan suunnalla ravintoloissa tai sitten ihan vaan kotona venytellessä ja rentoillessa (en ole unohtanut spagaattitavoitettani, se vaan tulee ihan uskomattoman hitaasti, kun en ole eläissäni venytellyt ennen tätä luisteluharrastusta). Nyt onkin sitten mahtiolo: lihakset ovat ihan hajalla perjantain ükestä (mm. joukkueviestiä jumppamatto haarojen välissä hyppien, vitsi mä hypin täysillä) ja eilinen punaviini toi "kivan" päänsäryn. Mitenhän tän päivän opiskelukiintiön käy.. onneksi saimme yöllä tunnin lisää.

Rentouttavaa sunnuntaita! Huikkailkaahan jos olette taitoluistelun harrastajia ja erityisesti aikuisten harrastajien blogit olisivat haussa. Olisi tosi hauska seurailla mitä mietteitä muilla tästä vauhdikkaasta lajista on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti