Sivut

sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Sesoonin sunnuntaibrunssi

Tenttiluvuista (ja flunssasta!) huolimatta varasin meille tälle päivälle pöydän Sesoonin sunnuntaibrunssille. Onneksi! Tänään oli leuto ja kaunis syyspäivä, brunssi oli tosi maukas ja oli ihana vain istuskella ja rentoutua.Sesoonin brunssi oli minusta hyvä. Kaikki oli tuoretta ja oikeasti maistuvaa. En tosin tiedä oliko tämä brunssi lopulta niin brunssimainen, vaan pikemminkin buffet-lounas, ainakin sen rinnalla millaisena olen tottunut brunssin ymmärtämään. Vaikka aamupalaelementit puuttuivat, valinnanvaraa oli ja erityisesti jälkkärit loistivat. Omenahyve vaniljakastikkeella oli ihan älyttömän hyvää. Voisin hyvin mennä toistekin. Kauhean täyttä tuolloin puolen päivän aikaan ei ollut, mutta ainahan pöydän voi varmuudeksi varata. Sesoon tarjoaa brunssia sunnuntaisin kello 11-17 ja hintaa herkuttelulla on 12 euroa. Lisätietoja Sesoonista löytyy esimerkiksi täältä.


Brunssin jälkeen teki mieli vielä kävellä, joten poikkesimme vanhankaupungin vieressä sijaitsevaan vähän syrjäisempään puistoon. Näyttää siltä, että puiston paikalla on aiemmin ollut "jotain", nyt jo raunioitunutta. Se olikin rakennettu hauskasti rauniota käyttäen. Puistossa oli ihan hiljaista, vaikka siellä oli kaikkea kivaa: pingispöytä, kiipeilytelineitä, skeittiramppeja. 

Kävimme myös teekauppa Chadossa, mikä oli jälleen tosi mukava kokemus. Tiskin takana oli oikein ystävällinen ja avulias myyjä, jolta oli ilo kysellä ja ostaa. Saimme maistiaisiakin, puodissa ja mukaan. Tarkoitukseni on opetella kaupan maustetuista teelaaduista eroon ostamalla tilalle vähän laadukkaampaa ja luonnollisempaa. Tuntuu hölmöltä, etten ole tehnyt tätä jo aiemmin, teen suuri ystävä kun olen.Kotiin tullessa mittari olikin sitten jo kuumeen puolella, onneksi makuaisti meni vasta nyt iltaa kohden. Nenätippojen voimalla kuitenkin söin urheasti eilen tekemääni cookie dough -kakkua ;) Jaan varmaankin reseptin myöhemmin, oli nimittäin parasta tekemääni kakkua! Nyt syksyllä on ylipäänsä tehnyt mieli leipoa. Kaipa se liittyy lämpimään ja sohvan nurkassa viihtymiseen.


Käykääpäs kokeilemassa Sesoonin brunssia jos tallinnalaisia olette tai muuten täällä liikutte. Vai oletteko jo käyneet :)? Jos, niin mitä tykkäsitte?

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä, taidan tietää mihin suunnata viikonloppuna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Jee, toivottavasti tykkäät kanssa! :)

      Poista