Sivut

lauantai 5. lokakuuta 2013

Miniloma

Sain torstaille pienen irtioton arjesta, kun eräästä tapahtumasta jäi yli muutamia hotellihuoneita. Sain jopa valita hotellin ja päivällä monisteilleni ilmestyikin Telegraafin huonekortti. Todellinen miniloma! Vietin illan ihan vain omassa seurassani: kävin kuumassa kylvyssä, söin sushia, lueskelin (eli selailin silmät punoittaen nettiä) ja vain lojuin.. Aamulla kävin hotellin ravintola Tchaikovskyssa aamupalalla.


Tämän ei ole tarkoitus olla Telegraafin mainos, mutta kerron nyt kuitenkin, että huone oli tosi viihtyisä. Se oli tunnelmaltaan lämmin ja ihanan pehmeästi valaistu. Kuten käytävätkin. Ei siis huonosti, vaan nimenomaan pehmeästi, syksyisesti. Aamupala oli monipuolinen ja ihan laadukkaan tuntuinen. Tarjolla oli suklaapullien ja croissantien lisäksi myös kasviksia, kun esimerkiksi Saksassa ja Ranskassa kesällä tilanne oli toinen..

Silti, Telegraafin huonehinnoilla saa hyvää muistakin hotelleista. En yleensä matkoilla edes harkitse viiden tähden hotellia, sillä vähemmätkin tähdet riittävät loistavasti ja matkabudjettia jää muuhunkin. Mutta kyllähän tuossa huoneessa viihtyi, yksinäänkin :)


Tämä irtiotto sopi loistavasti syksyyn. Lämmin huone tuntui aika ihanalta, juuri kun kotona on alkanut jälleen viilenemään ja lämmittämisen aloittamista koitetaan lykätä mahdollisimman pitkälle.. :) Mutta nyt on taas jätettävä bloggailu sikseen. Nimittäin N-Y-T nyt alkaa siivous, meille tulee kohta vieraita TIHSin (=Tallinn International Horse Show) tiimoilta!

Onko kuulolla TIHSin kävijöitä tälle vuodelle? Kirjoittelen tapahtumasta myöhemmin, tulkaahan kertomaan myös omat ajatuksenne siitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti